PRIMER A

                                    

🙋‍♀️ BENVINGUTS A 1rA 🙋

    Benvolgudes famílies, durant el curs anam fent activitats complementàries que ens ajuden al nostre aprenentatge i a la vegada ens divertim. Per això, ens agradaria compartir amb vosaltres cada un d'aquests moments. Si clicau damunt el següent enllaç podreu veure algunes imatges d'aquestes activitats.  

FOTOS ACTIVITATS 1rA


🔥👹 Sant Antoni 👹🔥

Les tutores de primer
vos volem felicitar
i esperem que l'any que ve
junts ho poguem celebrar.

    Recrodau que podeu veure les fotografíes clicant damunt: "FOTOS ACTIVITATS 1rA".


🎅🤶Nadal🎄🎄

        Amb l'hivern arriba Nadal i l'alumant i les mestres de primer vos volem desitjar un  BON NADAL i una molt bona entrada a l'any nou. Salut i molts d'anys!!

          Si clicau damunt fotos activitats 1rA i entrau a la carpeta Nadal, podreu veure algunes de les activitats que hem fet!!!!

🥰🥰


🍁🍄🍂 La tardor 🍁🍄🍂

   Ens agrada la tardor, per això hem gaudit fent alguns dibuixos i manualitats. 

        Festes de tardor:

    Festa de les Verges. Com sabeu, dia 21 d'octubre celebram el dia de les Verges. Per aquest motiu divendres dia 22 d'octubre varen venir a l'escola unes bunyoleres excel·lents: les nostres mares i padrines. Mmmmmmmm quins bunyols més bons!!! 😋 Ens vàrem llepar els morros.

    Festa de Tots Sants. Dia 1 de novembre se celebra Tots Sants una festa dedicada a totes les persones bones de tots els temps. A Mallorca hi ha la tradició de què el padrí o la padrina jove regali un rosari de fruita confitada, panellets i xocolata al seu fillol o fillola.🧮🖌️✂️Grups interactius 🧮🖌️✂️

Cada divendres realitzam cinc grups i anam a l'aula Multiusos, on duem a terme diferents tallers, podeu veure alguns exemples a les imatges.


                 ♟️Escacs♟️👧🏻♟️👦🏼

Els dilluns podem gaudir d'una sessió d'escacs a l'escola. El monitor és en Manuel Queirolo. Ens encanta!!!!  El monitor ens ensenya a jugar, escoltar, aprenem moltes estratègies...també cantam i ballam!!! Si vos fa ganes veure-ho podeu clicar damunt fotos activitats . Segur que us agradarà!!!🥰🤩

 

👂👀📖📚 Biblioconte 📚📖👀👂

A l'escola tenim una biblioteca i ens agrada molt anar-hi!! Allà escoltam contes, miram i llegim llibres... També hi duim a terme l'activitat de biblioconte amb n'Aina Maria. 


Recordau que per veure les imatges heu de clicar damunt l'enllaç: FOTOS ACTIVITATS 1rA que podeu trobar a l'inici del Blog.

 

  
 


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada