PRIMER C

Manacor encantat!

Els nins i les nines de primer vàrem anar a fer una passejadeta per Manacor, de sobte... vàrem descobrir la màgia que amagaven els carrers del nostre poble! Ens ho vàrem passar d'allò més bé!

"Quan observem les coses senzilles amb el cor es converteixen en màgia"

Diada de Sant Jordi

Avui, dia 23 d'abril, hem celebrat Sant Jordi de manera diferent però amb les emocions a flor de pell. Els infants s'han engrescat molt amb la campanya solidària Save the Children, han elaborat uns FANTÂSTICS, ORIGINALS i DIVERTITS punts de llibre, tots ells carregats d'esforç i empatia. Tots plegats hem fet que una diada de Sant Jordi peculiar fos un dia alegre, ple d'il·lusions i fantasia. 
Gràcies famílies per haver-ho fet possible amb la vostra col·laboració. Escacs a l'aula!

A les sessions d'escacs no només jugam i ens divertim sinó que aprenem i desenvolupem les diferents àrees cognitivies, totes elles fonamentals per dur a terme una procés d'aprenentatge amb èxit. Ens agrada molt participar d'aquest joc i gràcies a les diferents pràctiques que ens proposa en Manuel a poc a poc ens convertim en petits grans campiones i campiones dels escacs
Jaia Corema

Avui hem tengut una visita molt especial, la Jaia Corema
"Dos braços, set cames, nas gros, peu petit, sa Jaia Corema ja torna esser aquí!"Carnaval a l'escola!

A la classe de 1r C hem tingut unes disfresses ben divertides, els nins i les nines han gaudit d'un dia especial de carnaval!
Joanet Recicles i Tomeu Granera

En Joanet Recicles i en Tomeu Granera ens han explicat la manera com podem cuidar el nostre entorn: reduïnt, reutilitzant i reciclant. Ens ho hem passat d'allò més bé i hem après que cada un de nosaltres som molt importants i per això les nostres accions també ho són! 


 


Entrades lectores!

Aquest trimestre hem introduït a l'aula l'activitat de les Entrades lectores, els infants cada matí dediquen 15 minuts aproximadament a llegir un conte de la biblioteca d'aula o també poden dur-ne un de casa. Aquest temps de lectura ens ajuda a començar la jornada de manera relaxada i tranquil·la, i a la vegada descobrim la màgia que amaguen els llibres: Llegir crea somnis.Racó de biblioteca

Avui els nins i nines de 1r C hem anat a visitar el racó de biblioteca. N'Antònia ens ha explicat el funcionament de préstec de llibres, tant per llegir a l'aula com a casaConeixem les rondalles!

Aquesta setmana hem celebrat el dia de Mossèn Antoni Maria Alcover (2 de febrer) i hem aprofitat per treballar diferents continguts a través de les rondalles. A més, hem descobert que les rondalles se caracteritzen per tenir un vocabulari peculiar propi de temps passats i també estan carregades de dites i expressions molt xistoses!
Però... sabeu quina rondalla ens ha agradat més? En Jan. El protagonista d'aquesta rondalla és un personatge molt divertit que ens ha fet riure molt aquests dies, per això ens hem animat a representar-la! 
1 comentari:

BENVINGUTS A PRIMER